| 
  • If you are citizen of an European Union member nation, you may not use this service unless you are at least 16 years old.

  • You already know Dokkio is an AI-powered assistant to organize & manage your digital files & messages. Very soon, Dokkio will support Outlook as well as One Drive. Check it out today!

View
 

Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ  ΜΙΛΑΕΙ

Page history last edited by mpappa@windowslive.com 13 years, 6 months ago

 

»

Ο μόλις τεσσάρων μηνών γιος του Κάνζι, ο Τέκο, έχει πάρει τα έξυπνα μάτια του πατέρα του και όλοι ελπίζουν ότι θα κληρονομήσει και την... ευφράδειά του στην ανθρώπινη γλώσσα. Εχει ήδη αρχίσει να εκπαιδεύεται ακούγοντας αγγλικές λέξεις, αν και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη την εξάσκησή του στον πίνακα συμβόλων

 

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου θα γίνει 30 ετών και το βιογραφικό του είναι τόσο πλούσιο που θα έχει κάθε λόγο να το γιορτάσει με την ψυχή του. Μια απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο δίνει χιλιάδες αποτελέσματα με το όνομά του, το λήμμα Κanzi περιέχεται στη Wikipedia, έχει χυθεί αρκετό μελάνι για την αφεντιά του σε έντυπα ανά τον κόσμο, έχει φιγουράρει σε πολλά τηλεοπτικά ρεπορτάζ ενώ πριν από λίγες ημέρες ασχολήθηκε μαζί του στο δημοφιλές σόου της η Οπρα Γουίνφρι. Πρέπει να το παραδεχθούμε: ο Κάνζι δεν έχει καταφέρει και λίγα για... μπονόμπο, όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο είδος στο οποίο ανήκει (σίγουρα πάντως έχει καταφέρει περισσότερα από πολλούς συνομηλίκους του ανθρώπους!).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=361272&dt=17/10/2010#ixzz12gnLCnx5

Comments (0)

You don't have permission to comment on this page.